Ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν παραχώρησε συνέντευξη και αποκάλυψε πως δεν ήταν φίλαθλος των “Κόκκινων Διαβόλων” αλλά της Τότεναμ.
Μπορεί να αποχώρησε με ιδιαίτερο και επεισοδιακό τρόπο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως ο Ρόι Κιν παραμένει μία σημαντική μορφή στην ιστορία των “Κόκκινων Διαβόλων”, καθώς συνέδεσε το όνομά του με σπουδαίες επιτυχίες του συλλόγου.
Παρόλα αυτά, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Olympia Theatre” του Μπάρετσταουν, αποκάλυψε πως δεν υπήρξε φίλαθλος της Γιουνάιτεντ αλλά της Τότεναμ, για την οποία -ακόμα και σήμερα- τρέφει μία συμπάθεια.
“Είχα συμπάθεια στην Τότεναμ, κι ακόμα έχω”, ανέφερε αρχικά ο Κιν και συνέχισε: “Επειδή έπαιξα στη Γιουνάιτεντ δεν σημαίνει πως ήμουν και φίλαθλος της ομάδας. Φυσικά, αν αγωνιστεί απέναντι στη Λίβερπουλ θέλω να κερδίσει, αλλά όταν αποχώρησε από την ομάδα έσπασε τους δεσμούς μου με το σύλλογο”.
“Όταν έπαιζα για την Ρόκμαουντ, ο πατέρας ενός συμπαίκτη μου, που ήταν Τότεναμ, συνήθιζε να με πηγαίνει στην προπόνηση. Κάπως έτσι ξεκίνησε. Μου άρεσαν οι ποδοσφαιριστές της, ο Γκλεντ Χοντλ και ο Κλάιβ Άλεν”.
contra.gr