H Πολεμική Αεροπορία της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, ότι εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές στην περιοχή της Παλμύρας στη Συρία, τον έλεγχο της οποίας έχουν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους.
Στη διάρκεια ενημέρωσης σχετικά με τον απολογισμό των πληγμάτων που πραγματοποίησε τις δύο τελευταίες ημέρες, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι ρωσικά μαχητικά κατέστρεψαν μια «αμυντική θέση» και «αντιαεροπορικές συστοιχίες» του Ισλαμικού Κράτους στην περιοχή Τάντμορ (η αραβική ονομασία που χρησιμοποιείται για την Παλμύρα).
Σύμφωνα με ένα δελτίο Τύπου του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, οι ρωσικές δυνάμεις πραγματοποίησαν συνολικά 131 εξόδους και βομβάρδισαν 237 στόχους των «τρομοκρατών» στη Συρία τις τελευταίες δύο ημέρες.