Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΟΑΕΔ, σήμερα θα καταβληθεί στους δικαιούχους ανέργους το δώρο Χριστουγέννων.
Παράλληλα, θα προπληρωθούν και τα επιδόματα του ΟΑΕΔ που θα καταβάλλονταν τη χρονική περίοδο των εορτών (από 19 Δεκεμβρίου έως 6 Ιανουαρίου) όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός. Οι πληρωμές θα γίνουν με πίστωση των αντίστοιχων τραπεζικών λογαριασμών των δικαιούχων.
Η ανακοίνωση
- Την Παρασκευή 18.12.2015 θα καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων 2015 στους επιδοτούμενους ανέργους και στις μητέρες δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας.
- Την Παρασκευή 18.12.2015 θα προπληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας, τα επιδόματα μακροχρονίως ανέργων και τα βοηθήματα ανεργίας των αυτοτελώς και ανεξαρτήτως απασχολουμένων, που καταβάλλονται κανονικά από 19.12.2015 μέχρι και 06.01.2016.