Read the news in 14 different languages

Home » ΚΟΣΜΟΣ » Ταξιδιωτική οδηγία από 14 χώρες για την Τουρκία

Ταξιδιωτική οδηγία από 14 χώρες για την Τουρκία

Ταξιδιωτική οδηγία για την Τουρκία εξέδωσαν δεκατέσσερις χώρες προειδοποιώντας όσους σχεδίαζαν να ταξιδέψουν στην γειτονική χώρα για τα προβλήματα του «αυξανόμενου τρομοκρατικού κινδύνου».

Οι χώρες οι οποίες προχώρησαν σε αυτή την προειδοποίηση, λίγα 24ωρα μετά την διπλή βομβιστική επίθεση στην Άγκυρα που κόστισε την ζωή σε δεκάδες πολίτες, είναι οι: Αυστρία, Βέλγιο, Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιράν, Ιρλανδία, Ιταλία, Καναδάς, Νέα Ζηλανδία, Ολλανδία και Πολωνία.

Στείλε μας μήνυμα

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Υποστηρίξτε το Itimes
Ακολουθήστε μας στα Social Media και ενημερωθείτε πρώτοι για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το Κόσμο

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.



Web Analytics