Read the news in 14 different languages

Home » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Βουλή: Εγκρίθηκε το δεύτερο πακέτο με τα προαπαιτούμενα

Βουλή: Εγκρίθηκε το δεύτερο πακέτο με τα προαπαιτούμενα

Υπερψηφίστηκε με 153 ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, επί της αρχής του, το νομοσχέδιο με το δεύτερο «πακέτο» των προαπαιτούμενων μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε η Νέα Δημοκρατία. Από την ψηφοφορία απουσίασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρυσούλα Κατσαβριά και ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος.

Ειδικότερα Καταψήφισαν η ΝΔ, η ΧΑ, η Δημοκρατική Συμπαράταξη, το ΚΚΕ και η Ένωση Κεντρώων (117 ψήφοι). «Παρών» δήλωσε το Ποτάμι (9 ψήφοι).

Στείλε μας μήνυμα

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Υποστηρίξτε το Itimes
Ακολουθήστε μας στα Social Media και ενημερωθείτε πρώτοι για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και το Κόσμο

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.



Web Analytics